Админе обърни внимание!!!
#71 Removed user 29.10.2012 23:29
Fugitives
1069 Posts

10-на дни преди да се пусне тази тема писах на админа че трябва да се вземат доста сериозни мерки за да се задържат играчите защото е видно че има много голям спад и трябва да се действа докато още не е станало фатално...
Моята идея към админа беше или да се премахне Д група която към момента е напълно излишна и всеки нов отбор да започва от най-ниското ниво Б или Ц група за да може всеки нов играч да има някакъв интерес да се развива и с времето да стигне до А група както беше преди, а пък ако има ботове в А група това няма да е задълго и след има няма 1-2 сезон ще си отпаднат.
Другият вариант който му предложих беше да се съединят конференциите пример вместо 1/1, 1/2, 1/3, 1/4 да има само една обща конференция 1/1 и така докрая или в новият вариант конференция 1 и така до 16.
Друго което е много важно според мен е да се рекламира сайта по-някакъв начин както другите онлайн игри защото към момента липса каквато и да е реклама на сайта и с което и нови потребители... единствените нови потребители са или мултиакаунти на някой от настоящите потребители или на някой от старите ни потребители който знаят сайта от преди (wait)
За учителя няма какво да повтаряме без него новите играчи няма да се задържат и е напълно наложителен за въвеждане така че админа трябва да се захване малко на работа ако иска тази игра да пробъде (y)

#72 Removed user 30.10.2012 00:35
Us
463 Posts

И да вметна и едно нещо за проблема и на трансферния пазар щот съм нагъл :P
Първо малко факти-Та както е видно основно се пазаруват Супер таланти и много рядко обикновенни играчи и то ако са напомпани с много специални тренировки та да са на едно ниво с СТ.Нооо специалните тренировки вече имат таван по 20 на играч ;) и от тук на татък вече бавно но славно интереса към обикновенните играчи оооще повече ще спадне спрямо Супер талантите,защото няма да има алтернатива за развитие както беше досега чрез специални тренировки.Това всичкото го пиша,от гледна точка на отборите които са нямали пари да си позволят да купят Супер талант,но можеха да помпят със специални тренировки един обикновен играч изваден от школата им,и да го продадът на някой богат отбор и да се оправят финансово в играта.А за напред как ще е ? За какво да купувам играч от някой си сравнително нов потребител ?Какво може да предложи новият потребител на пазара та да заинтересува с нещо хората с много кредити? Отговора е НИЩО!!!
И от тук следва,че или трябва да има някакъв таван и на тренирането на уменията на играчите(примерно 400-500)или за напред няма да има смисъл от обикновенните играчи от школата!И в близко бъдеще хората в играта които имат кредити ще си пазаруват просто супер талантчета и трансферният пазар ще замира още повече и повече.
И в заключение,като се има в предвид,че в момента без проблем с 11 супер таланта можеш пре спокойно да си шампион в групата си и същевременно и със същите тези 11 играча и да вземеш и КШ или ЛШ невиждам светлина в тунела.(beer)

#73 Removed user 30.10.2012 08:10
Ul tra violets
340 Posts

Здравейте, аз за групите няма да коментирам...Но мисля, че главният проблем който трябва да се разреши е раздвижването на трансферния пазар.
Моето мнение е, че това може да стане само чрез премахването на СТ-те...
На тях идеята им е по-скоро да източват кредит от играта, но ако се премахнат може да се измислят и други варянти за това.Например задължителен данък при трансфер.Ако си без агент 12% ако си с агент 5% примерно.Пак ще излиза кредит от играта, но и пазара ще се раздвижи, защото ще се разчита изцяло на играчи излезли от ДЮШ.

#74 Removed user 30.10.2012 09:36
Star shooters
172 Posts

Дори и да се премахнат суперталантите, те ще си останат в играта чрез формулата за изчисление на трансферните цени - в нея има едно число за цената на единица линия на играч, взета на база суперталанти.
Освен това, доколкото аз забелязвам цените на суперталантите са някъде от порядъка на 500-600 хиляди кредит. Колко от клубовете имат достатъчно финанси да си позволят повече от 1-2?

#75 Чаворселона 30.10.2012 09:45
Чаворселона
1449 Posts
Since 07.04.2010

Голяма врява, ама без резултат и ще остане без резултат ако продължава в тази посока! За конференциите - всяко разместване на отбари ще е много болезнено за голяма част от потребителите (лично мнение), варианта който срещнах и смятам за най-удачен е премахване на C и D групите (тогава обаче ще се объркат мачовете за купата, но вкарването на мачове реванш ще оправи нещата), правят се A и B групите по 10 отбора (и с два и с четири мача в един сезон срещу всеки отбор без значение), ще се постигне повишаване и на интереса и на динамичността на играта.
Второто основно е вдигане на приходите - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО - и от мачове и от спонсори! Преди да сте се възпротивили си задайте въпроса - Как да се купи нещо когато имаш желание, но няма с какво?
Ще дам пример с моя отбор - играя играта вече две години и половина, сградите са ми на много прилично ниво, правил съм и не малко трансфери, но кредита е все малко. Платиш заплати, правиш тренировки, привличаш от Дюш, а прихода от тия ми нива на сгради позволява единствено да не излизам на минус. Е как да се задържат новите играчи като след 6-7 месеца (ако изчакат и толкова) разберат какво ги очаква?
Още повече, тия сгради докато ги строиш и може да родиш без да разбереш. Особено болницата и тренировъчните игрища. За да излекуваш един играч са ти нужни 30 дни!???!!! Та това е повече от половин сезон?????!!!!! Да но на сезон се контузват минимум 6-7 играча????!!!!!!! Е как да стане фатката тогава????
На кратко моето виждане в три точки:
1. Оптимизиране и динамизиране на формулата за провеждане на първенството.
2. Повишаване на приходите!
3. Преструктуриране строежа на споменатите сгради.

#76 Removed user 30.10.2012 10:03
Ul tra violets
340 Posts

<blockquote><h3>Пети полк (Шумен) написа:</h3>Дори и да се премахнат суперталантите, те ще си останат в играта чрез формулатаза изчисление на трансферните цени - в нея има едно число за цената на единицалиния на играч, взета на база суперталанти.Освен това, доколкото аз забелязвам цените на суперталантите са някъде отпорядъка на 500-600 хиляди кредит. Колко от клубовете имат достатъчно финанси даси позволят повече от 1-2?</blockquote>
Целта да се махнат СТ-те няма нищо общо с цената...Сега всеки който може да си го позволи си купува СТ-ти и кредита излиза от играта.Когато ги няма и искаш да няправиш отбор от 11 14г. това няма как да стане само с играчи собствено производство а ще трябва да закупиш 7-8-9 подобни играча...Когато някой млад отбор изкара 2-3-ма натрупва им определената бройка мачове и като ги пусне на пазара ще има кой да му ги купи.Когато ги продаде за по 500-600К ще има 1-1,5 милиона с които да се развива а не тези пари да изчезват в небитието защото всички които имат кредит го дават за СТ-ти и за малките отбори не остава...

#77 Removed user 30.10.2012 10:09
Sharks
444 Posts

Абе хора не ви ли е ясно, че и всички играчи да се обединят в 1 група трансферния пазар ще е един и същ. По-слабите играчи се купуват от по-слаби отбори. Аз например имам играчи на 29 със по 150 линия. Ако имаше отбори по-млади от моя щяха да ми ги купят, но с този играч мога ли да заинтригувам някой по- силен отбор НЕ. Той е подходящ за някой който влиза за пръв път от А в Б група и иска да се подсили, но такива играчи няма вече почти. Всички които са в Б група са там просто защото са си подмладявали отбора. Както сега се случва и с мен, а и с много други мениджъри. Въпросът ми е Какво ще спечели играта ако се махнат С и Д групите. Нима ще дойдат нови потребители, НЕ. Какво ще стане ако обединим групите. ? сезона ще се борим с непрестанни бъгове обърквания, и пак силните ще са си силни и пак титлите ще се печелят от едни и същи и пак средните ще са си средни. Интригата ще се увеличи за по-силните. По-слабите ще се домотивират, защото така няма да им се налага да играят срещу двама от 2007 ами срещу 5 да кажем. Това са 5 сигурни загуби. Никой няма да иска да започне сезона с 5 сигурни загуби. Важното е да се привлекат новите потребители, а не играта да се предава от уста на уста като народна песеи и да се разбира някой за нея само от приятели. Трябва да се направи една хубава реклама на играта, а не да се чака потребителите да дойдат. Пусни едно банерче в спортните сайтове и хората ще се регистрират. Другото важно е учителя за младите. Не е важно хората да се регистрират. Важно е да се задържат в играта. На админа ще му е 202034125125 пъти по-лесно да направи учителя отколкото да размества тбори по групите да настройва сървари и т.н. Рекламата за 100 лева на месец може да се направи доста и играта ще привлече много повече приходи. След това на младите да се дава в ДЮШ една 14-ка с 70 линия. Също така да започва школата с 5 нива и 20 000 кредит за да може да си изтегли 14 - ката и да започне да я развива като стане на 105 мача да си я продаде и да си оправи отбора. Новите трябва да се пускат в С група. Това с помощтта от отбори регистрирани през 2007 също не е лошо, вестника на Кинга също ще помогне на новите. Когато четеш какво се случва с другите ще се амбицираш да влезеш и ти във вестника един ден. Важно е също програмата на по-слабите да се разнообрази. Преди имаше съботни турнири за най-новите сега и те не могат да се сформират... Мога още много да изпиша, но няма смисъл. Така или инъче няма кой да го прочете.

#78 West Ham United 30.10.2012 11:11
West Ham United
73 Posts
Since 25.12.2009

здравейте,мисля че имам едно доста разумно предложение относно трансферите и СТ.:)функцията СТ трябва да се премахне,няма нищо по глупаво от нея в тая игра:)вместо да въртим кредита между нас играчите,ние го връщаме на играта :(и от там насетне той се губи.мисля че е по добре за вбадеще от училището за таланти вместо 14 г играчи да ни пуска СТ(14,15г) :)и то при положение че може да видиш само по един на сезон,а обикновените играчи от училището за таланти да заменят юношите в школата :) и по този начин ще се стимулира трансферния пазар ;)

#79 Liverpool92 30.10.2012 13:43
Liverpool92
1556 Posts
Since 09.07.2009

<blockquote><h3>Чаворселона написа:</h3>Голяма врява, ама без резултат и ще остане без резултат ако продължава в тази
посока! За конференциите - всяко разместване на отбари ще е много болезнено за
голяма част от потребителите (лично мнение), варианта който срещнах и смятам за
най-удачен е премахване на C и D групите (тогава обаче ще се объркат мачовете за
купата, но вкарването на мачове реванш ще оправи нещата), правят се A и B
групите по 10 отбора (и с два и с четири мача в един сезон срещу всеки отбор без
значение), ще се постигне повишаване и на интереса и на динамичността на
играта.
Второто основно е вдигане на приходите - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО - и от мачове и от
спонсори! Преди да сте се възпротивили си задайте въпроса - Как да се купи нещо
когато имаш желание, но няма с какво?
Ще дам пример с моя отбор - играя играта вече две години и половина, сградите са
ми на много прилично ниво, правил съм и не малко трансфери, но кредита е все
малко. Платиш заплати, правиш тренировки, привличаш от Дюш, а прихода от тия ми
нива на сгради позволява единствено да не излизам на минус. Е как да се задържат
новите играчи като след 6-7 месеца (ако изчакат и толкова) разберат какво ги
очаква?
Още повече, тия сгради докато ги строиш и може да родиш без да разбереш. Особено
болницата и тренировъчните игрища. За да излекуваш един играч са ти нужни 30
дни!???!!! Та това е повече от половин сезон?????!!!!! Да но на сезон се
контузват минимум 6-7 играча????!!!!!!! Е как да стане фатката тогава????
На кратко моето виждане в три точки:
1. Оптимизиране и динамизиране на формулата за провеждане на първенството.
2. Повишаване на приходите!
3. Преструктуриране строежа на споменатите сгради.</blockquote>
(y) И премахване на тази безумна формула за определяне на цените на играчите ! Не може един 32-33 годишен играч, който ходи с некролог в джоба да струва повече от някой млад играч, който ще свърши доста повече работа няколко сезона от тази мумия, която ще излезе в пенсия след един сезон.

#80 Removed user 30.10.2012 15:07
Spark plugs
326 Posts

Приходите трябваше да се вдигнат заедно с новите средни цени това не стана и сега новите отбори също и някой по-стари не могат 1 играч да си купят.