Админе обърни внимание!!!
|
|
---|---|
#71 Removed user | 29.10.2012 23:29 |
1069 Posts |
10-на дни преди да се пусне тази тема писах на админа че трябва да се вземат доста сериозни мерки за да се задържат играчите защото е видно че има много голям спад и трябва да се действа докато още не е станало фатално... |
#72 Removed user | 30.10.2012 00:35 |
463 Posts |
И да вметна и едно нещо за проблема и на трансферния пазар щот съм нагъл :P |
#73 Removed user | 30.10.2012 08:10 |
340 Posts |
Здравейте, аз за групите няма да коментирам...Но мисля, че главният проблем който трябва да се разреши е раздвижването на трансферния пазар. |
#74 Removed user | 30.10.2012 09:36 |
172 Posts |
Дори и да се премахнат суперталантите, те ще си останат в играта чрез формулата за изчисление на трансферните цени - в нея има едно число за цената на единица линия на играч, взета на база суперталанти. |
#75 Чаворселона | 30.10.2012 09:45 |
1449 Posts
Since 07.04.2010 |
Голяма врява, ама без резултат и ще остане без резултат ако продължава в тази посока! За конференциите - всяко разместване на отбари ще е много болезнено за голяма част от потребителите (лично мнение), варианта който срещнах и смятам за най-удачен е премахване на C и D групите (тогава обаче ще се объркат мачовете за купата, но вкарването на мачове реванш ще оправи нещата), правят се A и B групите по 10 отбора (и с два и с четири мача в един сезон срещу всеки отбор без значение), ще се постигне повишаване и на интереса и на динамичността на играта. |
#76 Removed user | 30.10.2012 10:03 |
340 Posts |
<blockquote><h3>Пети полк (Шумен) написа:</h3>Дори и да се премахнат суперталантите, те ще си останат в играта чрез формулатаза изчисление на трансферните цени - в нея има едно число за цената на единицалиния на играч, взета на база суперталанти.Освен това, доколкото аз забелязвам цените на суперталантите са някъде отпорядъка на 500-600 хиляди кредит. Колко от клубовете имат достатъчно финанси даси позволят повече от 1-2?</blockquote> |
#77 Removed user | 30.10.2012 10:09 |
444 Posts |
Абе хора не ви ли е ясно, че и всички играчи да се обединят в 1 група трансферния пазар ще е един и същ. По-слабите играчи се купуват от по-слаби отбори. Аз например имам играчи на 29 със по 150 линия. Ако имаше отбори по-млади от моя щяха да ми ги купят, но с този играч мога ли да заинтригувам някой по- силен отбор НЕ. Той е подходящ за някой който влиза за пръв път от А в Б група и иска да се подсили, но такива играчи няма вече почти. Всички които са в Б група са там просто защото са си подмладявали отбора. Както сега се случва и с мен, а и с много други мениджъри. Въпросът ми е Какво ще спечели играта ако се махнат С и Д групите. Нима ще дойдат нови потребители, НЕ. Какво ще стане ако обединим групите. ? сезона ще се борим с непрестанни бъгове обърквания, и пак силните ще са си силни и пак титлите ще се печелят от едни и същи и пак средните ще са си средни. Интригата ще се увеличи за по-силните. По-слабите ще се домотивират, защото така няма да им се налага да играят срещу двама от 2007 ами срещу 5 да кажем. Това са 5 сигурни загуби. Никой няма да иска да започне сезона с 5 сигурни загуби. Важното е да се привлекат новите потребители, а не играта да се предава от уста на уста като народна песеи и да се разбира някой за нея само от приятели. Трябва да се направи една хубава реклама на играта, а не да се чака потребителите да дойдат. Пусни едно банерче в спортните сайтове и хората ще се регистрират. Другото важно е учителя за младите. Не е важно хората да се регистрират. Важно е да се задържат в играта. На админа ще му е 202034125125 пъти по-лесно да направи учителя отколкото да размества тбори по групите да настройва сървари и т.н. Рекламата за 100 лева на месец може да се направи доста и играта ще привлече много повече приходи. След това на младите да се дава в ДЮШ една 14-ка с 70 линия. Също така да започва школата с 5 нива и 20 000 кредит за да може да си изтегли 14 - ката и да започне да я развива като стане на 105 мача да си я продаде и да си оправи отбора. Новите трябва да се пускат в С група. Това с помощтта от отбори регистрирани през 2007 също не е лошо, вестника на Кинга също ще помогне на новите. Когато четеш какво се случва с другите ще се амбицираш да влезеш и ти във вестника един ден. Важно е също програмата на по-слабите да се разнообрази. Преди имаше съботни турнири за най-новите сега и те не могат да се сформират... Мога още много да изпиша, но няма смисъл. Така или инъче няма кой да го прочете. |
#78 West Ham United | 30.10.2012 11:11 |
73 Posts
Since 25.12.2009 |
здравейте,мисля че имам едно доста разумно предложение относно трансферите и СТ.:)функцията СТ трябва да се премахне,няма нищо по глупаво от нея в тая игра:)вместо да въртим кредита между нас играчите,ние го връщаме на играта :(и от там насетне той се губи.мисля че е по добре за вбадеще от училището за таланти вместо 14 г играчи да ни пуска СТ(14,15г) :)и то при положение че може да видиш само по един на сезон,а обикновените играчи от училището за таланти да заменят юношите в школата :) и по този начин ще се стимулира трансферния пазар ;) |
#79 Liverpool92 | 30.10.2012 13:43 |
1556 Posts
Since 09.07.2009 |
<blockquote><h3>Чаворселона написа:</h3>Голяма врява, ама без резултат и ще остане без резултат ако продължава в тази |
#80 Removed user | 30.10.2012 15:07 |
326 Posts |
Приходите трябваше да се вдигнат заедно с новите средни цени това не стана и сега новите отбори също и някой по-стари не могат 1 играч да си купят. |